Quantcast

Famosos que han trencat per sorpresa aquest 2015

-

1
Andrés Velencoso i Úrsula Corberó Fa unes setmanes va sortir a la llum la ruptura entre Andrés Vel

Andrés Velencoso i Úrsula Corberó Fa unes setmanes va sortir a la llum la ruptura entre Andrés Velencoso i Úrsula Corberó, una de les últimes en el panorama del 'famoseig' espanyol. Pel que sembla, va ser l'actriu la que va decidir posar punt i final a la seva relació, per una suposada infidelitat del model. Tot i que a tots ens va resultar bastant estrany ja que portaven dos anys junts i semblaven estar en molt bona sintonia (encara que mai passejaven el seu amor per les catifes vermelles ni eren excessivament embafadors a les xarxes socials), la revista Cuore acaba de publicar unes quantes imatges que evidenciarien que Andrés Velencoso i la model Nieves Álvarez són alguna cosa més que bons amics.

Atrás