Quantcast

AV.- Mateu assegura que s'ha posat fi a les especulacions sobre la continuïtat del coprincipat

Andorra la Vella.- El discurs del síndic general, Vicenç Mateu, amb motiu de la sessió de Consell General tradicional de Sant Tomàs, ha girat entorn a l'afer BPA, que ha tingut «una incidència important en l'activitat parlamentària» d'aquest 2015. Mateu també ha volgut destacar que, després que aquesta crisi provoqués l'aparició d'especulacions sobre la continuïtat del model institucional del país, el missatge del Papa Francesc tramés pel copríncep episcopal el dia de Meritxell «ha tancat amb pany i clau aquelles especulacions». El síndic general també s'ha referit a les eleccions comunals, i més enllà de demanar una reflexió sobre l'augment de l'abstenció, també ha volgut felicitar als ciutadans que han fet «un pas endavant» implicant-se en política, en un moment en què la percepció popular dels polítics no és bona.