Quantcast

Eleccions 20-D: Albert Rivera: "Ciutadans és l'eix de la nova transició"

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha assegurat que el seu partit ha fet "història" a aconseguir amb els seus 40 diputats al Congrés convertir-se en "eix d'una nova transició" < / em> perquè seran els "dipositaris de la gent de bona fe que vol que Espanya torni a ser decent".

Poc abans de les 12 de la nit , Rivera compareixia a l'Hotel Eurobuilding davant els mitjans de comunicació, i assegurava que s'ha confirmat que el seu partit ocupa el "nou centre polític" a Espanya. Rivera ha insistit que Ciutadans ve a "pensar en tots els espanyols i no a dividir en bàndols, a renovar la forma de fer política, ia tractar als espanyols com a adults" . < / p>

Ha subratllat que amb els seus 40 diputats intentarà representar a tots els espanyols, no només al que els han votat, perquè tots els ciutadans són els seus "compatriotes".

Avui comença 1 "etapa d'esperança i il·lusió" perquè 3,5 milions d'espanyols, que els han votat, han decidit que així sigui i que "ja n'hi ha prou de vermells i blaus ", ha dit

Albert Rivera ha insistit: " Avui Espanya comença una nova era política i ho fa perquè milions d'espanyols han decidit que aquest país canviarà. Aquesta nit ja hi ha més espanyols que volen canvi "

En paraules de Rivera, Ciutadans es perfila com la força idònia per al canvi polític. "S'ha acabat la resignació. Ara participarem del canvi polític del nostre país. Vull felicitar a tots els altres diputats, no seran els nostres enemics. Tenim una gran tasca per davant. Us asseguro que aquests 40 homes i dones pensaran més a Espanya que a Ciutadans. Volem molt al nostre partit, però volem més a Espanya ".