Quantcast

Oltra (Compromís): "Ho hem aconseguit, hem tirat al PP fora del Govern"

La vicepresidenta del Govern valencià, Mónica Oltra (Compromís), ha celebrat que la coalició Compromís-Podem ha aconseguit "fer fora" el PP del Govern i ha dit que hi ha un panorama multipartidista que permetrà que "el diàleg substitueixi el corró" i situar les persones al centre.

Oltra ha celebrat el seu aniversari amb la consecució de nou escons per part de la coalició Compromís-Podem a la Comunitat Valenciana en un acte amb els candidats al Congrés i al Senat en una carpa situada a l'emblemàtica plaça del Pilar de València.

Aclamada amb crits de "presidenta!" per centenars de simpatitzants, ha assegurat que els resultats demostren que "les coses es poden canviar".

La dirigent de Compromís ha aplaudit "la irrupció" de Podem com "força potent "per promoure canvis.