Quantcast

Eleccions 20-D: Podem dóna per acabat el "turnismo polític" al començament de nova època

El director de campanya de Podem, Íñigo Errejón , ha assegurat avui després les primeres dades de l'escrutini de les eleccions generals que s'ha acabat "el turnismo polític i el bipartidisme", que s'obre una nova etapa en la història d'Espanya que està "en portes d'una nova transició".

En una compareixença davant els mitjans de comunicació al Teatre Goya Multiespai de Madrid, que Podem ha convertit en el seu quarter general per seguir la nit electoral, Errejón ha volgut mantenir en tot moment la prudència respecte a les dades de les enquestes, tot i que alhora era interromput per l'eufòria dels seus companys que en una sala contigua cridaven " remuntada "i" sí es pot ".

" Hem demostrat que les aliances plurinacionals han ajudat da a la possibilitat d'estar més a prop de guanyar la propera dècada de convivència i estem convençuts d'haver fet els deures ", ha dit Errejón després de recalcar que Podem s'ha revelat com un" instrument útil per al canvi ".

L'Espanya que clarejarà matí, ha insistit," ja és una altra ", i davant aquest escenari el número dos de Podem ha enviat un missatge als ciutadans: " Estarem a l'altura de les ànsies de canvi de la nostra gent , serem l'eina política fonamental per que a Espanya es tanqui la porta a la corrupció i la desigualtat i s'obri a la sobirania ".