Quantcast

Denuncia que el seu xicot la va violar durant un any mentre dormia

Niamh Ní Dhomhnaill va mantenir una relació amorosa amb Magnus Meyer Hustveit durant gairebé un any, mentre vivien junts en un apartament a Dublín, la capital de la República d'Irlanda. Què va passar? Niamh no era conscient que Hustveit l'atacava sexualment i la violava quan dormia fins que una vegada, una sola vegada va poder comprovar dolorosament. En despertar va mantenir una forta discussió amb la seva parella i aquest va admetre que havia estat abusant d'ella entre tres i quatre vegades a la setmana durant la seva relació.

"Em vaig despertar i no tenia els pantalons del meu pijama. Em vaig adonar que estava amarada d'una cosa que semblava ser semen" , va comptar Niamh a 'Newsbeat', un dels programes de ràdio de la BBC, sobre la primera vegada que es va adonar del que passava.

"El meu xicot es va mostrar totalment indiferent i només va dir: 'Sí, ho vaig fer'. Li vaig dir que si estava adormida no era capaç de donar consentiment i em va dir: 'Està bé, no ho faré una altra vegada '". Però no va ser així. Ell ho va tornar a fer.

D'aquesta manera, Niamh abandonar a Magnus, d'origen noruec. Quan li va comunicar que l'abandonava li va preguntar més detalls sobre les raons que el portaven a abusar-ne de manera tan covard: "Sabia que no tenia sentit anar a la policia irlandesa si no tenia cap tipus de prova. Havia de ser més intel·ligent ", va explicar. Esperava que ell accedís a reunir-se per prendre un te amb ella i així poder gravar una confessió, però això no va ser necessari: Magnus va admetre el que va fer en un correu electrònic i Niamh ho va reportar a la policia. < / span>

Durant la vista oral, Magnus es va declarar culpable d'un dels càrrecs de violació i un càrrec d'assalt sexual. Li van dictar una sentència suspesa de set anys, el que significa que no anirà a la presó.

"No hi va haver cap expressió de remordiment al llarg del judici i em va portar algun temps adonar-me del que passava. Em culpava de la mateixa manera en què em culpava la gent per Internet. ¿ Per què m'estic responsabilitzant de les seves accions sobre mi? La meva major preocupació és que la gent que escolta aquesta història no s'atreveixi a reportar una violació o un assalt sexual ", va concloure la víctima.