Quantcast

La candidata de Ciutadans que es va fer un embolic al demanar el vot a la televisió

La facilitat de paraula dels primers espases en les llistes electorals per les províncies claus del nostre mapa electoral es pressuposa com el valor a la mili. O gairebé. però de vegades el suposats fallen. Estrepitosament. La candidata de Ciutadans per al Congrés de Sevilla, Virginia Millán, d esprés d'una entrevista a la televisió andalusa i quan la presentadora animava a la política que s'acabés la seva intervenció demanant el vot als espectadors va tenir un tremend relliscada, que aquesta sent viral a les xarxes socials.

Després d'un començament dubitatiu, Salmerón va acabar armant un embolic amb els seus al·legats: "En el 79, amb Adolfo Suárez, el centre va canviar Espanya. Tenim l'oportunitat el 20 de desembre que el centre torni a canviar Espanya, que sigui el resultat d'haver votat propostes, mesures i no haver castigat a l'anterior Govern ", començava. Fins aquí tot perfecte. Ni més, ni menys que l que marca el guió restablert en el partit taronja.

El cas és que amb tan bon principi ningú podia esperar semblant final. Aquesta advocada sevillana no va saber aprofitar els últims 20 segons de l'entrevista que la presentadora li va brindar perquè convencés els indecisos. V irgina M. Salmerón es va enredar en la conversa i va concloure els 20 segons sense demanar el vot per al partit taronja: "I bé … mmmm … esperem que amb aquesta oportunitat … es pugui … canviar Espanya … i no haver … mmm … no sé com explicar-ho ", va concloure, havent de acabar la seva intervenció sent salvada per la presentadora. < / span>

El vídeo ha corregut com la pólvora per xarxes socials, traient a relluir una altra recent intervenció a la televisió que va ser molt criticada per estar llegint contínuament els seus papers i respondre en relació a la violència de gènere amb les següents paraules: "Volem elevar cap amunt tot la violència". Què serà això?