Quantcast

Belén Esteban: Toño Sanchís negoció el precio de la exclusiva del entierro de su muerte

"Tot en la vida es paga Toño. No vull que pagueu el que tu m'has desitjat a mi, però només vull que se sàpiga la veritat" , va dir Belñen Esteban a Sálvame de Luxe, de Telecinco. La col·laboradora va comptar al plató de Jorge Javier Vázquez tots els detalls de la seva ruptura professional i la guerra contra Toño Sanchís .

Belén Esteban va relatar com van ser les reunions prèvies a tot el succeït. Gràcies a una auditoria que va fer sobre els seus comptes va començar a tenir les seves primeres sospites. Al setembre va tenir lloc la primera reunió i llavors es va adonar que passava alguna cosa estranya per les forma d'actuar de Toño. "Vaig agafar a Toño Sanchís planejant a la meva esquena amb la gestoria" , ha assegurat. D'aquesta primera reunió va confessar que va marxar creient al seu exrepresentant.

Belén Esteban ha revelat l'episodi que va desencadenar tot. Un dia va trucar a l'oficina de Toño i un cop finalitzada la trucada la seva secretària va oblidar penjar el telèfon i la col·laboradora va poder escoltar com deia "mentides" sobre ella. La cosa no queda aquí, algunes factures pendents del programa 'Més que ball' li van fer adonar de tot el que estava passant.

Però el pitjor persona propera ara. Fa unes setmanes, el que va ser com un germà més de la tertuliana ingressava d'urgència en un centre hospitalari després de ser trobat per la seva dona en condicions que no eren "les normals" . Després de nombroses declaracions a diversos programes de televisió i publicacions del representant, la seva família i amics, en contra d'Esteban, la col·laboradora parlar en exclusiva al 'DeLuxe'. I no va ser ella qui va explicar un escabrós capítol, sinó María Patiño amb el seu consentiment: Va passar fa anys, quan la tertuliana es trobava "malalta" . Toño Sanchís, en una reunió amb un periodista, li va dir al ser preguntat per l'estat de la madrilenya: "No et preocupis que si no posarem preu a l'enterrament" .

L'ex de Jesulín va dedicar unes paraules molt poc agraïdes al seu exrepresentant. "Això no es fa, què et fet jo a tu de dolent, Toño Sanchís? Jo tenia una nena petita en aquell temps. Això és de ser una persona roïna". La tertuliana va seguir comptant dades sobre la relació que tenia amb l'encarregat de gestionar els seus contractes i va repetir que "vaig a per totes perquè el meu és meu". Entre les declaracions més sorprenents estan que l a treballadora de Mediaset només rebia un 20% del que cobrava al mes o que Sanchís filtrava informació sobre ella a altres periodistes.

< p> "Jo a aquest Toño no el conec", va dir rotunda. També va explicar la mala relació de Toño amb el seu nuvi Miguel qui està sent la seva millor suport . Belén ha volgut enviar un emotiu missatge a la seva parella i ha confessat estar feliç i orgullosa "d'aquest copilot que tinc al meu costat" . "Mai em penediré del perdó que et vaig donar aquesta vegada. Gràcies, afecte. T'estimo amb bogeria" , han estat les seves paraules.