Quantcast

El format Jonca Bàsic s'estrena amb un gran èxit d'afluència al vestíbul del Consell General

Andorra la Vella.- La Jove Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra (Jonca) ha ofert, aquest dissabte a la tarda al vestíbul del Consell General, el primer concert Jonca Bàsic, titulat 'Grans obres, joves talents'. Aquesta nova proposta de la Fundació ONCA, que compta amb el suport del Govern d'Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, ha permès reunir a onze joves músics del país, que dividits en dos grups de cambra, han interpretat el 'Quartet amb flauta núm. 1 en re major, K 285' de Mozart i el 'Concert per a dues mandolines, en sol major, RV 532' de Vivaldi. La selecció dels músics de la Jonca Bàsic ha estat realitzada conjuntament pels professors de l'Institut de Música del Comú d'Andorra la Vella, David Sanz, Míriam Manubens i Jordi Gendra, pel director artístic de la Fundació ONCA, Gerard Claret, i pel tutor de l'ONCA, Jordi Coll.