Quantcast

Així són les dones dels candidats a la Moncloa

-

1
No hi ha cap candidata a la Moncloa (per desgràcia), però gairebé totes les dones dels líders del

No hi ha cap candidata a la Moncloa (per desgràcia), però gairebé totes les dones dels líders dels partits polítics que volen governar Espanya han tingut visibilitat en els mitjans d'una manera o d'una altra . La d' Pedro Sánchez l'ha acompanyat a gairebé tots els mítings i debats, al contrari que Viri, la dona de Mariano Rajoy, que sempre s'ha mantingut al marge del seu marit. La resta de partits trenquen amb tot, fins i tot amb les formes tradicionals de formar una família. Et presentem a totes elles. Begoña Gómez Porta casada amb Pedro Sánchez des que el 2006 Trinidad Jiménez oficiés la cerimònia civil i tenen dues filles en comú , Carlota i Ainhoa, a més d'altres tants anys sent parella, des que es van conèixer de festa fa més de 14 anys. La bilbaïna ha estat molt activa en aquesta campanya, donant suport al seu marit en tot, encara que també ha cridat l'atenció per l'anècdota que va protagonitzar després del debat a quatre de Atresmedia en què va fer un gest ' de troleo' per darrere a Íñigo Errejón. És llicenciada en màrqueting, amb un màster en Administració d'Empreses i un gran currículum professional. Ha treball en empreses com Greenpeace, Amnistia Internacional, Oxfam Intermón, Deutsche Bank, entre d'altres. Actualment és la directora d'Task Force i codirigeix ??a la Universitat Complutense de Madrid el títol de Direcció de Captació de Fons per al Tercer Sector.

Atrás