Quantcast

AV.- El sorteig 'Per Nadal comprar a Andorra té premi' recull un total de 30.250 butlletes

Andorra la Vella.-  La plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella ha estat l'escenari escollit per celebrar, aquest dissabte al migdia, el sorteig, emmarcat dins la campanya 'Per Nadal comprar a Andorra té premi', de tres xecs de compra de 3.000 euros i 30 paneres de Nadal. El ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, el cònsol menor d'Andorra la Vella, Eron Estany, i el ministre d'Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé, han estat els encarregats de lliurar els xecs de 3.000 euros, quantitat que els premiats hauran de gastar íntegrament durant la tarda d'aquest dissabte. En aquest sentit, Camp ha recalcat que 'estem molt satisfets, ja que l'any passat es van entregar 18.000 butlletes i aquest any hem superat les 30.000' i ha afegit que 'amb aquest creixement es demostra que el sorteig cada cop es coneix més i, per tant, és una acció que ajuda als comerços implicats'. Quant als guanyadors dels xecs de compra, Sílvia Coll, que per si això no fos poc, també ha estat premiada amb una panera que ha decidit cedir a la resta de participants, ha assegurat que 'he entregat unes 80 butlletes' i ha detallat que 'bona part de les compres aniran pels meus fills, però també faré un bon sopar'. Pel que fa als altres dos premiats, Antoni Rodríguez i Mohammed Aisshah, han passat a recollir el seu premi, en menys de 45 minuts tal com es precisava en les bases del concurs, després de ser contactats telefònicament per l'organització.