Quantcast

Les persones que insulten són més intel·ligents, segons un estudi

Un estudi realitzat per psicòlegs de la Marist College i la Massachusetts College of Liberal Arts ha demostrat que l es persones que insulten amb freqüència són més intel·ligents que les que no ho fan.

Tot i que dir paraules malsonants, i més per referir-se a una altra persona, és de bastant mala educació, aquest curiós estudi acaba de demostrar que també tindria el seu costat bo. I és que, segons sembla, com més tacs dius major capacitat lingüística tens.

Això era el que sospitaven Krsitin Jay i Timothy Jay, dos dels psicòlegs que han participat en la investigació, així que van decidir comprovar-ho. Parés això van preguntar a 43 persones d'entre 18 i 22 anys quines eren les paraules malsonants que coneixien, després els van demanar que diguessin insults durant un minut, i després que fessin el mateix però amb noms d'animals.

Els resultats de la investigació van revelar que aquelles persones que més insults coneixien i empraven coincidien amb les que tenien millors capacitats lingüístiques en general.