Quantcast

'Friends': Courteney Cox i Matthew Perry, són parella?

Una de les parelles televisives que tots recordem amb més afecte és, sense cap dubte, la de Mònica i Geller i Chandler Bing , de 'Friends'.

És una de les sèries més mítiques dels anys 90, i els sis actors protagonistes van fer una gran pinya. I encara que amb els anys s'haurien distanciat una mica, sembla que Courteney Cox i Matthew Perry han tornat estrènyer els seus llaços. De fet, són molts els rumors que apunten que podrien haver iniciat una relació.

Així ho afirmen alguns mitjans nord-americans com Star Magazine. Per descomptat, si es confirma la notícia, més d'un fan de la sèrie es portaria una tremenda alegria. I és que, quantes vegades s'hauran imaginat que l'amor entre Monica i Chandler podria haver trencat la petita pantalla?

Aquesta notícia arriba just després de saber-se que Cox ha trencat el seu compromís amb Johnny McDaid , el guitarrista de Snow Patrol.

Pel que sembla, va quedar amb Perry després de la ruptura per trobar una mica de consol i des de llavors han començat a portar una relació molt discreta. A més, aquesta no és la primera vegada que tots dos busquen el suport mutu, ja que va passar el mateix quan ella estava tractant de quedar-se embarassada o quan el tractava de superar les seves addiccions.