Quantcast

Encasta el seu cotxe contra una paret en la qual havia pintat un túnel

Les distraccions al volant són crucials a l'hora de tenir contratemps amb el cotxe. Un conductor mexicà va perdre de vista la carretera durant uns segons ic onfundió un túnel inexistent pintat a la paret amb el veritable camí que havia de creuar per passar a l'altre de la ciutat.

La imatge del túnel fals s'ha fet viral a les xarxes socials després que més de quatre milions de visites i s'hagin produït més de 500 comentaris. Tot i la repercussió que ha tingut la fotografia, alguns tuiters han dubtat de la veracitat de l'accident.

Segons asseguren alguns mitjans de comunicació locals, el conductor no va donar positiu en la prova d'alcoholèmia encara que va poder tenir problemes de visió ja que la zona no està correctament enllumenada.

Veient com va quedar el cotxe, la veritat és que sembla complicat que el conductor volgués encastar el seu vehicle contra el túnel a propòsit.

A causa del sinistre que va tenir lloc en aquest pont, les autoritats van decidir pintar la paret d'un altre color perquè no pogués confondre altre conductor que passés per aquest lloc. Totalment surrealista!