Quantcast

Dustin Diamond de 'Salvats per la campana' anirà a la presó al gener

A Dustin Diamond no li 'salva ni la campana. L'actor, conegut després d'interpretar a Screech a la coneguda sèrie de televisió que va triomfar als anys noranta, haurà d'entrar a la presó el mes de gener després que la justícia hagi rebutjat la sentència que va presentar el passat mes de juny per lliurar-se de anar la presó per matar un home el dia de Nadal de 2014 en un bar de Witconsin.

La justícia, que va acusar Dustin Diamond de comportament temerari en segon grau i conducta perniciosa , va assegurar en el judici que l'actor s'havia penedit del que havia passat. "Em disculpo sincerament a tots els involucrats. Ha estat l'experiència més aterridora de la meva vida. I és l'únic que he estat capaç de pensar en els últims sis mesos", va confessar Screech.

Aquest penediment públic no li ha servit de res al protagonista de 'Salvados por la Campana', més encara després que l'actor hagi estat notícia per diversos escàndols amb la justícia. La seva aparició en el spin-off de la sèrie va ser el punt de partida d'un l argo cúmul de demandes per impagaments d'impostos i aparicions vergonyoses en pel·lícules de cinema X i realities xou d'Estats Units.

Dustin Diamond té fins al 15 de gener com a data límit per entrar a la presó i complir els quatre mesos de condemna que en un primer moment li havien estat estipulats pels tribunals.