Quantcast

Pedro Sánchez rebutja la col·lació PP-PSOE: "El que volem és fer-li, senyor Rajoy"

El candidat socialista a president del Govern, Pedro Sánchez , ha rebutjat avui amb rotunditat una possible coalició entre el PSOE i el PP després de les eleccions generals del 20 de desembre i ha assegurat que l'objectiu del seu partit és "fer fora" a Mariano Rajoy de la Moncloa.

Sánchez ha descartat el pacte amb el PP durant la seva intervenció en el míting protagonitzat al cinema Palafox de Saragossa davant unes 2.000 persones, que han abarrotat el recinte.

El líder del PSOE s'ha recolzat en els assistents per, amb cert humor, traslladar a Rajoy la seva negativa a qualsevol entesa entre socialistes i populars per fer possible un acord de govern.

"Anem a respondre tots a Rajoy. Voleu un pacte del PP amb el PSOE? ", ha preguntat Sánchez, al que els militants han respost amb un sonor " no ".

"Una mica més alt, per veure si s'assabenta el senyor Rajoy . El que volem és tirar-li el 20 de desembre. Guanyarem les eleccions els socialistes ", s'ha mostrat convençut.

Sánchez ha tornat a carregar contra el president del Govern per no assumir la seva responsabilitat davant els casos de corrupció que afecten a PP.

El candidat socialista ha dit que " el futur no es pot construir si no és sobre la veritat, i la veritat és que cal posar fi a quatre anys de mentides de Rajoy ".