Quantcast

Salma Hayek apareix a Instagram sense maquillatge

Hollywood compta amb un nou suport en la necessitat de reivindicar que la dona ha de mostrar la seva bellesa al natural i sense filtres i que és el missatge que s'ha de transmetre de generació en generació.

Salma Hayek ha volgut pujar una imatge al seu compte d'Instagram en què demostra que encara que surti sense maquillatge , la seva bellesa és igual de destacable. L'actriu de 49 anys, protagonista de pel·lícules com 'L'espurna de la vida ", ha escribido un comentari al costat de la fotografia en què assenyala que surt amb" el pèl mullat, sense retocs ni filtres però amb molt bona il·luminació ".

L'actriu mexicana s'uneix d'aquesta manera a la campanya que hi ha a les xarxes socials sota el hashtag #WakeUpCall i que pretén que els famosos es 'despullin' i es mostrin com són a despertar-se.

La veritat és que malgrat l'absència de maquillatge i algun tipus de filtre d'Instagram, Salma Hayek llueix una imatge realment afavoridora.