Quantcast

130 associacions s'inscriuen en la mostra Som Cultura Popular

Són 130 les associacions que responen a la crida per participar en la mostra del patrimoni immaterial a Barcelona "Som cultura popular".

El trobada s'articularà en 4 grans blocs temàtics i 16 àmbits específics per facilitar el trànsit d'idees i de propostes entre els participants.

Seran 38 les exposicions de Cultura Popular les que es combinaran amb vint debats , conferències, presentacions, mostres artesanes i de productes, de publicacions i d'entitats i un calendari d'actuacions i tallers oberts al públic, pilars d'aquesta trobada.

La primera edició de la mostra del patrimoni immaterial tindrà com a escenari Sant Andreu, del 21 al 24 gener 2016.

Els promotors de la trobada, liderats per l'ajuntament de Barcelona, ??han destacat la bona resposta rebuda per part de col·lectius de perfil tan divers com l'Associació per a la difusió del Folklore, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i el Grup de Recerca sobre Exclusió i Control Socials de la Universitat de Barcelona.

En els àmbits de la mostra destaca i l Museu Nòmada, i l espai de les pantalles i la cultura popular a l'escola pel que fa a l'àrea del coneixement.

En l'apartat de l'ensenyament es succeiran les mostres d'entitats, la mostra editorial de publicacions de cultura popular, la mostra de mig s de comunicació de cultura popular , la fira de productes de festa i la fira de joguines de cultura popular.

A més, el programa preveu la celebració de cursos de formació, assemblees i reunió és, debats i conferències , espai 2.0 i trobada de wiquipedistas.

La trobada disposarà també d'un espai gastronòmic i de la cuina de la festa.

< p> Som Cultura Popular és un espai plural que s'articula en 4 grans blocs temàtics i 16 àmbits diferents .