Quantcast

Mimi Tao, el monjo budista que es va convertir en model transsexual d'èxit

El secret ho ha explicat ella mateixa en el seu perfil d'Instagram, donmdfe desgrana lguns detalls sobre com va ser la seva vida fins a arribar a complir el seu somni de desfilar a la passarel·la.

Triomfa a la passarel·la asiàtica com a model de roba interior i passarel·la. És Mimi Tao, de 22 anys, una coneguda model transsexual que explica com va entendre que havia de perseguir el seu somni de modelar mentre vivia tranquil·lament en un monestir budista.

La seva vida d'avui no podria ser més diferent de la de aquell nen, llavors anomenat Phajaranat Nobantao, que va ingressar a l'escola d'un temple budista als dotze anys a causa dels problemes financers de la seva família. En aquell temps, Tao ja sentia que volia viure com una nena però malgrat això va acabar sotmès durant sis anys sota els 200 preceptes estrictes dels monjos budistes.

Però hi va haver un moment en què ja no va poder més i decidit a viure la vida com ell sempre havia volgut, va deixar el monestir, i es va llançar al carrer. Per poder pagar el deute de la seva mare va treballar en diversos espectacles de cabaret, incloent el programa Calypso molt conegut a Bangkok, fins que va conèixer a la seva inspiració, la supermodel Yui Phetkanha. A partir d'aquest moment va començar a forjar-se amb ella una carrera com a model. Un camí que no ha estat gens fàcil.

Ara, Mimi Tao és una top del món asiàtic que s'ha fet, a més, un buit en l'escena internacional i protagonitzarà fins i tot una pel·lícula sobre models transsexuals.

Però, malgrat el triomf, Tao aclareix que desfilar o tenir èxit no és l'objectiu final de la seva vida. Segons explica al diari Bangkok Post: 'Ningú sap què passarà en el futur. Jo podria tornar a ser monjo. A vegades penso és una vida ideal ".