Quantcast

Alt Urgell, 18 de desembre 2015: NOUS ELEMENTS PER PROMOCIONAR 'LA SEU MEDIEVAL'

La Seu d'Urgell continua instal·lant elements de promoció de 'La Seu Medieval'. Una setmana després que el projecte es presentés a la premsa i comencés la campanya de promoció, la ciutat segueix promocionant la seva vessant medieval amb dues noves accions.

Per un costat, aquest rosetó que s'ha dibuixat a l'edifici de l'antiga Mavisa dóna la benvinguda al visitants que entren a la Seu per ponent, venint de Montferrer. El rosetó intenta transmetre algunes de les especificitats de la ciutat amb el seu disseny.

Per l'altra banda, davant de l'Espai Ermengol s'ha instal·lat un plànol de grans dimensions on es superposen elements de la ciutat medieval amb la distribució actual dels carrers del centre històric. El plànol s'ha posat al terra just davant de l'entrada de l'oficina de turisme de la ciutat.

Recordem que un dels reportatges del programa 7mana Pirineu d'aquesta setmana està dedicat a conèixer més d'aprop l'aposta de la Seu d'Urgell per posicionar-se amb la marca turística'La Seu Medieval'.