Quantcast

Alt Urgell, 18 de desembre 2015: EL CADÍ LA SEU REP AL FERROL EN L'ÚLTIM PARTIT DE L'ANY

El Cadí La Seu tancarà l'any jugant a casa, tot i que no al pavelló on habitualment juga els partits. La disputa de la Gala Campions de Patinatge Artístic 2015 de la Federació Catalana de Patinatge al Palau d'Esports obligarà a les noies de Joan Carles Pié a jugar al Poliesportiu Municipal davant l'StarCenter-Uni Ferrol, un equip que només es troba a una victòria de les urgellenques.

L'equip ha pogut recuperar diversos efectius al llarg de la setmana després de la derrota del cap de setmana passat que va significar dir adéu a les opcions de Copa.

Aquest dijous retornava als entrenaments la capitana de l'equip, Tània Pérez, que ha sigut baixa les dues últimes jornades de lliga per lesió. L'equip tècnic valorarà fins aquest dissabte a les 19h, hora del partit, les opcions que té Pérez de poder jugar davant l'Uni Ferrol.

Parlen al vídeo: JOAN CARLES PIÉ, Entrenador Cadí La Seu