Quantcast

Neymar guanya opcions per jugar la final del Mundial de Clubs

Neymar pot ser la gran novetat en l'alineació del Barça de diumenge a la final del Mundial de Clubs davant River Plate .

En els últims dies el brasiler realitzava carrera contínua al costat del recuperador Juanjo Brau i, en l'entrenament d'avui, ja ha tocat pilota en el rondo habitual al costat dels seus companys.

Un cas diferent és el d i Leo Messi que no evoluciona favorablement del còlic nefrític que va patir la nit de dimecres passat i que, ara mateix, té poques opcions d'entrar a la convocatòria de Luis Enrique.

D'aquesta manera, l'equip blaugrana almenys recuperaria a un dels dos jugadors que desequilibren en atac. La semifinal de dijous davant el Guangzhou va suposar trenta minuts de gran esforç fins que Suárez va aconseguir obrir el marcador.

El joc de l'equip català n no resulta eficient quan el rival es tanca en la seva àrea i no permet la profunditat dels davanters.

Sergi Roberto i Munir van suplir a les estrelles barcelonistes davant el campió xinès. < / strong>

El migcampista podria ser l'elegit per cobrir la vacant de l'astre argentí en el cas que es confirmi la seva baixa. L'estratègia davant River Plate continuarà girant sobre la necessitat de defensar-se amb la pilota i mantenir el control del joc.

És la dinàmica habitual dels blaugranes que els porta a acabar els partits amb un alt percentatge de possessió de pilota. Davant els argentins es preveu un partit similar al de les semifinals amb la diferència que el campió de la Libertadores té un nivell superiors ra els jugadors xinesos.

En cas de conquistar aquest seria el tercer Mundial de Clubs del FCBarcelona després dels aconseguits el 2009 i 2012 davant Estudiantes de la Plata i Sants. Els dos campionats que va atresorar Pep Guardiola i que van significar incloure en les vitrines del club català l'únic guardó internacional que faltava.

El balanç dels primers cinc mesos de competició és satisfactori < strong> per al staff tècnic barcelonista que ha hagut de superar innombrables lesions , una deficient pretemporada amb la gira nord-americana i la impossibilitat de comptar amb els jugadors fitxats a l'estiu fins al proper mes de gener.