Quantcast

David Bisbal defensa 'La Xina Suárez' per la seva escàndol

Malgrat que el final de la seva relació sentimental va ser traumàtic i difícil per les contínues informacions que apareixien a la premsa argentina, David Bisbal i 'La Xina Suárez' han acabat bastant bé i la cordialitat i el bon rotllo entre tots dos queda evident quan tots dos han d'enfrontar algun problema d'especial repercussió pública.

L'actriu argentina va treure la cara per la extriunfito després que l'acusés d'estar relacionat amb un presumpte escàndol de prostitució de luxe . Bisbal ha volgut ser conseqüent i donar suport a 'La Xina Suárez' en un moment difícil després d'haver estat relacionada amb un escàndol ocorregut durant el rodatge d''El Fil Roig'.

Pel que sembla, la dona de Benjamí Vicuña, un dels actors que participa en aquesta ficció, va agafar al seu marit ia l'ex de Bisbal en una actitud més que afectuosa , una cosa que va provocar que 'Pampita' carregués contra l'argentina i cridés que "voldria penjar".

"La Xina sap que sempre comptarà amb el meu suport i la meva amistat" , assegurava l'actor a les xarxes socials, veient-se obligat a aclarir un tuit en el qual assenyalava que "si en algun moment vaig tenir dubtes sobre certes decisions en la vida, avui sóc el més feliç d'haver-les pres ", una cosa que podria entendre com un possible atac a la situació actual que viu l'actriu argentina, ja que publicar aquest missatge just en el dia que va sortir a llum la història de la seva ex.

Més lluny de la realitat, Bisbal i 'La Xina Suárez' mantenen una relació afable i que sembla indicar que tots dos han superat clarament la seva ruptura …