Quantcast

AV.- Consol Naudí serà nomenada secretària d'Estat per coordinar la negociació de les competències i transferències

Andorra la Vella.- L'encara cònsol menor d'Ordino, Consol Naudí, serà nomenada secretària d'Estat de Relacions Institucionals i assumirà les negociacions amb els comuns entorn de les competències i transferències. Així ho ha donat a conèixer aquest divendres a la tarda el cap de Govern, Toni Martí, durant la compareixença que ha fet després de reunir-se amb representants de diferents grups parlamentaris. Actualment, la negociació de les competències i les transferències depèn de la ministra de Salut, Afers Socials i Ocupació, Rosa Ferrer, que deixarà el càrrec el proper 4 de gener. El ministeri encara viurà un altre canvi, ja que Ocupació es tornarà a adscriure, igual que en la legislatura passada, al Ministeri de Justícia i Interior. Martí també ha donat a conèixer que a partir de l'any que ve el ministre Jordi Alcobé assumirà també la cartera de Funció Pública, que actualment està adscrita al cap de Govern.