Quantcast

La presó incorporarà un coordinador educatiu a partir del 7 de gener

Andorra la Vella.- El Centre Penitenciari incorporarà, a partir del 7 de gener, un coordinador educatiu després d'haver finalitzat el procés de selecció per cobrir la plaça creada enguany. El nou coordinador educatiu té la missió de guiar el procés d'ensenyament i aprenentatge dels interns, gestionar les demandes formatives amb la finalitat de preparar-los per a les proves de graduat de segona ensenyança per a candidats lliures, o ajudar-los a desenvolupar un aprenentatge permanent al llarg de la vida. A més, organitzarà plans formatius que permetin donar continuïtat als estudis dels menors de setze anys privats de llibertat i serà el punt de referència en matèria de formació en el marc de la col·laboració establerta entre el Ministeri de Justícia i Interior i el Ministeri d'Educació i Ensenyament Superior.