Quantcast

AV.- El Govern vol segellar el pacte d'Estat sobre l'apropament a Europa durant el gener

Andorra la Vella.- El Govern vol segellar el pacte d'Estat sobre l'apropament a la Unió Europea durant el mes de gener. Així ho han transmès el cap de Govern, Toni Martí, i el ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, als consellers generals d'SDP, Víctor Naudi i Sílvia Bonet, durant la reunió que han mantingut aquest divendres al migdia a l'Edifici Administratiu. Aquesta trobada ha estat la primera de les tres que mantindrà al llarg del dia el Govern amb els grups parlamentaris. També hi passaran els consellers del PS i els del grup parlamentari demòcrata. Els liberals, tal com ja van anunciar dimecres, no assistiran a la reunió. Les trobades d'aquest divendres reprenen els contactes mantinguts entre l'Executiu i els grups parlamentaris el 20 de novembre per abordar aquest pacte d'Estat en relació a l'apropament amb Europa, així com un pacte d'Estat en l'àmbit de la salut. En les reunions d'aquest divendres, a més, també s'hi està abordant la qüestió de les competències i les transferències als comuns.