Quantcast

Saboya explica davant la diplomàcia europea les negociacions per l'acord d'associació

Andorra la Vella.- El ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, va exposar aquest dijous davant d'ambaixadors europeus l'estat de les negociacions per a un acord d'associació amb la Unió Europea. L'acte va tenir lloc a la residència de l'ambaixador d'Alemanya a Madrid, Peter Temple, el qual va convocar a diplomàtics de 21 països que es van interessar sobre el procés d'acostament d'Andorra a Europa, els avenços duts a terme pel que fa el marc institucional, l'agenda marcada per als mesos vinents pel que fa al tractament del marc sectorial, així com els objectius marcats tant per Andorra com pels altres dos països negociadors, San Marino i Mònaco. El ministre hi va assistir acompanyat de l'ambaixador d'Andorra a Espanya, Jaume Gaytan.