Quantcast

Jané insta els agents de seguretat privada a involucrar-se en la detecció de casos de radicalisme jihadista

ACN Sabadell.-El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha instat els cossos de seguretat privada a involucrar-se en la detecció de casos de radicalisme jihadista. Aquest divendres, en la celebració del dia Català de la Seguretat Privada, Jané ha anunciat que estendran la formació els plans Proderai (Processos de Detecció del Radicalisme Islamista) als agents de seguretat privada. El conseller ha subratllat que la prevenció davant el jihadisme és un àmbit on «no hi sobra ningú», i ha demanat a les empreses de seguretat privada que es sumin a la «col·laboració activa» i a participar de les taules d'avaluació del risc. «És bo i és positiu que tothom estigui activat a l'hora de detectar quan es dóna un fenomen de radicalisme», ha conclòs Jané.