Quantcast

Rajoy, agredit durant un acte de campanya a Pontevedra

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha estat agredit aquest dimecres durant un acte de campanya a Pontevedra. Segons informen diferents periodistes que segueixen la caravana electoral del PP, un home s'ha acostat al candidat per demanar-li una foto, moment que ha aprofitat per copejar a la cara.

Durant l'incident Mariano Rajoy ha perdut les ulleres, que s'haurien trencat en impactar amb el sòl . Tot seguit, el personal de seguretat que acompanya habitualment al president del Govern ha immobilitzat l'agressor, que ja estaria detingut i sota custòdia de la Policia Nacional.

El succés ha tingut lloc costat de l'Església de la Pelegrina, per on passejava Mariano Rajoy acompanyat d'altres dirigents del Partit Popular.

Segons informa 'El Mundo', la primera reacció del president del Govern ha estat preguntar en veu alta "com ha pogut passar això" , mentre alguns dels presents cridaven " brau, brau! " després de produir-la agressió.

La ministra de Foment, Ana Pastor, no trigat a condemnar l'agressió a través del seu perfil a Twitter: "No tinc paraules per expressar la meva indignació per l'agressió de la qual ha estat víctima aquesta tarda pels carrers de Pontevedra ".

No tinc paraules per expressar la meva indignació per l'agressió que ha estat víctima aquesta tarda pels carrers de Pontevedra marianorajoy

& mdash; Ana Pastor Julian (anapastorjulian) 16 desembre 2015