Quantcast

GH16: ¿Es van conèixer Han i Aritz a Chueca abans del reality?

Si es tractés d'una telenovel·la, la relació de Han i Aritz hagués enganxat a milions d'espectadors a la sobretaula. Sens dubte, el basc i el xinès s'han convertit en els grans animadors del concurs -amb permís de Sofia- i tots dos lluiten per arribar a la final i embutxacar els 300.000 euros que amaga el maletí.

I sembla que fins que arribi aquest moment i tots dos abandonin la casa no sabrem amb certesa si Han i Aritz es coneixien o no abans d'entrar a Guadalix de la Serra. Tot i que Pepa Álvaro, directora de càsting del reality , assegurava a 'Vertele' que la presència del concursant basc al vídeo de presentació del xinès era "fruit de la casualitat ", el testimoni de un model a través de Facebook manté el contrari.

De fet, tal com informa CorazónVIP, Alex Teverez assegura tenir en el seu poder "el vídeo que van gravar les càmeres de seguretat d'aquests 2 personatges entrant en un local d'ambient a Chueca" i que desmuntaria "la teoria del programa". En la mateixa publicació, el jove apunta que la parella s'ha vist "mil vegades abans d'entrar a GH".

D'aquesta manera, neix una nova teoria que reforça la creença d'un bon nombre d'espectadors de 'GH16'. Això sí, de moment aquest suposat vídeo no ha vist la llum. Si hi ha, ho veurem abans de la gran final del reality?