Quantcast

Així seria Chris Hemsworth si fos una dona

Elsa Pataky és una de les dones més envejades del planeta. A més de la seva increïble físic, qualsevol dona del planeta somia amb dormir cada nit amb el mateix Thor, però per a ella és una realitat. L'atractiu de Chris Hemsworth és innegable. És ros, té els ulls blaus i, per si fos poc, es pica al gimnàs per lluir bíceps i abdominals.

Precisament per la seva potent físic resulta difícil imaginar-a l'actor interpretant un paper femení. No obstant això, veient la seva última intervenció a 'Saturday Night Live', més d'un home cauria en les seves xarxes amb una llarga cabellera i un vestit ajustat.

Així va aparèixer Chris Hemsworth al plató del popular programa nord-americà per promocionar la seva última pel·lícula, 'Al cor de la mar'. Com és habitual en el format, els convidats participen en divertits esquetxos i al marit d'Elsa Pataky li va tocar vestir-se de dona, amb alts talons inclosos , i prendre el brunch amb un grup d'amigues.

Encara que sembli estrany, el protagonista de Thor ho va fer realment bé , com es pot comprovar en el vídeo que va pujar la cadena al seu canal de Youtube. De fet, a les seves companyes de taula els va costar reconèixer que es tractava del mateix actor.