Quantcast

El robatori de cable provoca caos i retards a les Rodalies de Barcelona

Un total de 40 trens i 20.000 viatgers de la xarxa de Rodalies de Renfe a Barcelona s'han vist afectats aquest matí per un robatori de cable que s'ha produït de matinada a Mollet del Vallès (Barcelona), i que ha repercutit en quatre línies ferroviàries .

El robatori d'uns 60 metres de cable de coure a prop de Mollet del Vallès i un posterior incendi causa des de primera hora d'aquest dimarts retards de uns 30 minuts de mitjana.

Fonts de Renfe han informat que el robatori ha afectat les línies R-2, R-2 nord, i la R-11. També s'ha vist afectada la R-8, que té la circulació interrompuda entre les estacions de Cerdanyola Universitat i Granollers Centre. L'afectació en aquestes línies s'ha començat a produir des que s'ha iniciat el servei, a les 05.30 hores , segons Renfe.

Segons ha informat Adif en un comunicat, la incidència s'ha produït en el trajecte entre Cerdanyola Universitat, Mollet i Sant Fost. Com a conseqüència es registren retards mitjans de 30 minuts a la R2 i R11 entre Mollet i la Llagosta i es fan transbordaments per carretera a la R8, a més d'haver-se suspès el trànsit de mercaderies.

< p> Fonts de Renfe han assenyalat que els viatgers afectats pel tall a la R-8 se'ls dirigeix ??als trens de la R-2 i R-7 perquè puguin desplaçar-se fins a la zona de destinació, però que l'alternativa implica un canvi de ruta . Des de Renfe s'ha remarcat que no hi ha previsió sobre quan es normalitzarà el servei, ja que el restabliment dels sistemes depèn dels tècnics d'Adif.