Quantcast

Garzón avisa de l'engany del vot útil que demanen PP i PSOE

El candidat d'IU a la Presidència del Govern, Alberto Garzón, ha advertit que votar al PP i al PSOE el 20D és votar "vella política" i només serveix per "consolidar" l'oligarquia , mentre que apostar per Esquerra Unida és fer-ho per una força "determinant" per mantenir els drets conquistats.

Al poliesportiu del Cabanyal, que han omplert més de 2.000 simpatitzants i militants, el candidat ha cridat a no deixar-se arrossegar per aquest vot que consolida un sistema "injust" i que, a més, no se sap què passarà amb ell el dia després.

" Que no hi ha res més bonic que votar pel que un creu per transformar el país ? ", s'ha preguntat el candidat, i això és el que precisament ofereix IU, ha subratllat Garzón.

Ofereix "saber el que es vota" el dia 20, després "i demà" , cosa que no es pot dir dels seus rivals polítics, ha dit especialment per Podem, el seu principal competidor a les urnes, que ha acudit al centre, a "amuntegar" amb la resta i no se sap com actuaran després dels comicis.