Quantcast

Albert Rivera es presenta com el primer president català de la democràcia a Vistalegre

El president de Ciutadans i candidat a les Presidència del Govern, Albert Rivera , s'ha presentat avui al Palau de Vistalegre com el futur primer president català de la democràcia moderna d'Espanya.

A l'acte central de campanya de Ciutadans, al Palau de Vistalegre de Madrid, que ha començat amb un minut de silenci per la mort dels dos policies espanyols a Kabul, ha dit que va demostrar que el 20D es poden guanyar les eleccions "amb idees, il·lusió i raó", perquè a Vistalegre no veu "por" sinó només "valents".

"Por tindran els que perdran les seves cadires, els del Senat, les diputacions i els càrrecs de confiança ", ha dit Rivera, que ha afegit que la seva por està en que" Espanya sigui conformista "i que sigui "governada per conformistes".

Si guanya Ciutadans va "a donar estabilitat a aquest país, perquè els vells volen que tot segueixi igual i altres volen canvis a pitjor", ha dit Rivera, que ha preguntat al públic si s'imaginen a Podem liderant acords d'Estat quan no estan ni en ells.

Rivera està convençut que la il·lusió vencerà la por i ha recordat que quan el president dels EUA, Barack Obama , va guanyar les eleccions, la il·lusió també va vèncer a la por, tot i que molts deien que no tenia experiència.