Quantcast

El TAD nega la cautelar al Reial Madrid

El Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) va negar aquest divendres la suspensió cautelar sol·licitada pel Reial Madrid contra la seva eliminació de la Copa del Rei per alineació indeguda del rus Denis Cheryshev en el partit d'anada dels setzens de final davant el Cadis.

En un comunicat emès després de la reunió, el Tribunal Administratiu de l'Esport ha anunciat que no concedeix "la mesura cautelar sol·licitada" < / strong>, encara que no això no significa "un pronunciament profund sobre el fons del recurs".

D'aquesta manera, segons aquest aclariment, l'eliminació del Reial Madrid de la Copa del Rei no és definitiva . Es preveu que el Tribunal es reuneixi la setmana que ve, encara que es desconeix si el partit de tornada es podria disputar abans de la resolució final.