Quantcast

El circ d'hivern de l'Ateneu 9Barris estrena "Garbuix"

El circ d'hivern de l'Ateneu popular 9Barris arriba a la seva vint edició c on l'espectacle Garbuix.

Cinc dones són les protagonistes d'aquest espectacle. : Serena Vione, Juana Beltrán, Jessica Arpin i Jessica Martín.

Garbuix està dirigit per Guillem Albà i Alberto Feliciate i Clara Peya signa la música creada especialment per a l'ocasió.

Demà dissabte, amb motiu de l'estrena, es presentarà UN, el nou espectacle de la companyia Dansa Vertical DelRevés.

El circ d'hivern s'ha convertit en una de les manifestacions circenses amb més trajectòria a la ciutat de Barcelona. L'Ateneu segueix així la seva marxa després de rebre la Medalla d'Honor de l'ajuntament de Barcelona en reconeixement a la seva tasca social.

Garbuix promet ser un espectacle carregat de poesia i de bon humor. Un joc, un embolic i molta energia sobre l'escenari. La música de Clara Peya a yudará a crear un ambient màgic a l'Ateneu.

La jove compositora està creant una banda sonora a mida de l'espectacle, un element que serà clau conjuntament amb vestuari de Roberta Petit, la il·luminació d i Oriol Ibáñez i Ignacio Solé, la coreografia de Bàrbara Martin i l'escenografia creada per L'Estaquirot Teatre i Efímer. < / strong>

Guillem Albà arriba en un moment dolç a la direcció d'aquest espectacle en la seva trajectòria professional. Ha donat la volta al món amb la seva creació entorn a un clown esbojarrat Marabunta i ha format part de l'elenc de Rhum que tan bones critiques ha rebut.

Albà ha dirigit també la posada en escena de la gira Miralls i Miratges de Love of Lesbian i l'adéu als escenaris del grup Txarango.