Quantcast

Vox denuncia el segrest dels seus sobres electorals amb la bandera d'Espanya

Santiago Abascal ha denunciat a través de Twitter que han estat " segrestats a Correus un milió de sobres electorals de Vox per portar la bandera d'Espanya". El líder de Vox ha penjat diversos missatges a la xarxa social mostrant el disseny de la propaganda del seu partit i demanant que siguin alliberats.

Segons informen des del partit, han estat els propis simpatitzants qui els han advertit del 'segrest' dels sobres, tot i que asseguren desconèixer quins són els motius que han provocat aquesta situació. Des de la Junta Electoral Central, pel contrari, apunten que l'ús de la bandera d'Espanya d'aquesta manera "és contrària a la Llei".

En un dels últims missatges publicats a través de Twitter, Santiago Abascal demana a la Junta Electoral Central que "no tingui doble vara de mesurar", mostrant un sobre del PSOE andalús amb la bandera d'Andalusia i l'actual de Vox amb la bandera d'Espanya.

Minuts més tard, el líder de la formació comentava al seu perfil de la xarxa social que, de no alliberar els sobres, "el resultat electoral serà un frau chavista".

Espero que la JEC no tingui doble vara de mesurar. Aquí el sobre segrestat de #VOX i el permès del # PSOE andalús pic.twitter.com/IZpbOrWxOi

& mdash; Santiago Abascal (Santi_ABASCAL) 10 desembre 2015