Quantcast

Alt Urgell, 10 de desembre 2015: L'AJUNTAMENT COMPRA 'CAL DUAT' DE CASTELLCIUTAT

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha arribat a un acord amb la propietat de la finca situada a la plaça de l'Arbre número 2 de Castellciutat per adquirir l'immoble.

L'edifici, actualment abandonat, és conegut com a Cal Duat i antigament havia tingut un forn de pa als baixos. L'adquisició de l'immoble s'emmarca en les intencions del consistori de donar una nova imatge a aquesta plaça emblemàtica.

Des del consistori no han volgut concretar el preu de l'adquisició però asseguren que es pagarà el preu de taxació de l'immoble.

Els tècnics de l'ajuntament ja han començat a treballar per determinar el millor ús per la finca de cal Duat, tot i que s'aprofitaran elements de l'antic forn. La notícia l'ha avançat l'alcalde al programa 'Fil Directe' de Ràdio Seu.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, Alcalde de la Seu d'Urgell