Quantcast

Els Pallars, 10 de desembre 2015: INSTAL·LACIÓ D'UN DESFIBRIL·LADOR I MILLORA D'ACCESSOS

Des de fa uns dies Talarn és un espai cardioprotegit. Als baixos de l’ajuntament i a l’abast de tothom s’ha instal·lat un desfibril·lador i es va fer un curs adreçat a tots els veïns i veïnes del poble perquè en cas de parada cardíaca es pugui fer una primera intervenció ràpida.

A més també s’està duent a terme unes obres de millora de l’accessibilitat als espais públics del municipi com és l’ajuntament.

El desfibril·lador s’ha aconseguit a través d’una ajuda de la diputació de Lleida que també va servir per formar sobre el seu ús als treballadors de l’ajuntament. A més està previst que en el moment que se’n detecti l’activació s’avisi automàticament els serveis d’emergències mèdiques de la zona.

Parlen al vídeo: XAVIER ENSENYAT, Regidor de Salut