Quantcast

La Cerdanya, 10 de desembre 2015: JA ES POT VEURE L'ANUNCI RODAT A CERDANYA

A finals d’octubre, la comarca va acollir el rodatge d’un anunci publicitari dels magatzems sud-americans Falabella, un rodatge que va generar força expectació entre els veïns. Doncs bé, el resultat final ja es pot veure online. El llac i els carrers comercials de Puigcerdà, el nucli antic de Bellver o una casa de La Molina són algunes de les localitzacions que van escollir els productors i que, gràcies a aquest espot nadalenc, es veuran a Xile, Argentina o Colòmbia.

La Cerdanya Film Comission, l'entitat que treballa per la promoció audiovisual al territori, va ser qui va proposar a la productora Mirinda Films un catàleg de localitzacions idònies per acollir el rodatge, que ha tingut un cost de més de 150.000 euros.