Quantcast

El client de proximitat omple els càmpings de Tarragona

Càmpings de Tarragona afronta el pont de desembre amb unes previsions d'ocupació positives i molt similars a les de l'any passat en el mateix període en què es van registrar 4.000 pernoctacions. Per aquests dies, un total de 17 establiments quedaran oberts tant a la costa com a l'interior.

El perfil del visitant per al pont són famílies arribades des de Barcelona i la seva àrea metropolitana que busquen escapades de dos a tres nits i que reserven a última hora.

Des de l'Associació de Càmpings confien que la bona previsió meteorològica d'aquests dies a la província de Tarragona faci repuntar les reserves en l'últim minut.

A més, els visitants que utilitzi n caravanes o autocaravanes fora de temporada habitualment no ha fan una reserva prèvia ja que la disponibilitat és molt més gran que en temporada alta.

Pel que fa a la destinació de les reserves es constata que, en aquests dies, l'interès gira més entorn o als càmpings d'interior en els que es pot gaudir d'una oferta d'oci esportiu de la província com és el cas del senderisme o del ciclisme que els de la platja.

La previsió de cara al pont de desembre manté la tendència a l'alça dels càmpings d i la província de Tarragona.

La temporada d'estiu passada els 55 establiments que formen l'Associació van tenir una ocupació del 63%, el que va representar un punt percentual més que el 2014.

Les dades positives d'aquesta temporada van consolidar la nova campanya de comunicació que càmpings de Tarragona va llançar la primavera passada i que, sota l'eslògan Unique Mediterranean Càmping Destinatiori buscava emfatitzar que la província de Tarragona és una zona de descans i d'oci única al sud d'Europa.