Quantcast

El policia que utilitza el mètode 'Kung Fu Panda' per retenir un delinqüent rebel

Els agents de policia es topen amb personatges que cometen qualsevol tipus de tonteries que els converteixen en perillosos (us recordeu d'aquell tipus que deia el de "pim, pam, pum, pren lacasitos"?) i que els porta a situacions límit que són incapaços en molts casos de poder controlar.

Per evitar aquest tipus de circumstàncies, un policia peruà (del qual s'han rigut en les xarxes socials pels seus quilos de més) ha decidit enfrontar-se a un conductor que estava en rebel·lia després que li haguessin donat l'alt.

Segons publiquen els mitjans locals, el policia decideix que es portin el cotxe de l'infractor a qui no li senta gens bé la decisió < / strong>. Veient que no es va a poder anar amb el seu vehicle a casa, l'individu comença a escalfar l'ambient, cosa que provoca que l'agent no es quedi de braços creuats.

Primer amb uns quants empentes fins que, veient que no sorgien efecte, el policia 'grassonet' executa un sorprenent i alhora brillant moviment de 'Kung Fu Panda' que deixa sense paraules al conductor retingut. L'objectiu? Evitar ser agredit. ¿Ho va aconseguir? Sí, va tranquil·litzar els ànims del jove i va sortir indemne de la situació.