Quantcast

Es venja de la seva nòvia infidel amb una sorpresa 'romàntica'

El teu núvia o parella t'ha estat infidel ? Doncs pren nota del que va fer aquest home per deixar-plantada i sense paraules. Tots dos estaven promesos, però va descobrir que li estava posant les banyes amb un amant , així que va decidir deixar-la en ridícul i gravar-ho tot en vídeo per penjar-lo a les xarxes. Per descomptat, que l'ha aconseguit, perquè en pocs dies s'ha fet viral.

Beani, que així es fa dir, va idear un pla per deixar la seva nòvia després de descobrir la seva infidelitat de la manera que menys es podia esperar ella. Per a això, li va voler donar una sorpresa, posant-li espelmes per tota la casa fins arribar al dormitori, que l'hi havia adornat amb pètals de rosa i una emotiva carta d'amor.

La núvia estava emocionadíssima, evidentment, fins al punt de trencar a plorar pel romàntic gest del seu noi, però la va durar uns minuts només. Quan, per fi, li lliura un poema en una cartolina amb forma de cor amb el nom del seu amant. Ell li pregunta que qui és, ella, amb cara de pasta de moniato, no contesta.

L'home tampoc deixa que li doni explicacions i se'n va per la porta, deixant la clau com a senyal que no pensa tornar. Llàstima que no seguís gravant la cara de la núvia