Quantcast

La Shopping Night Barcelona preparada per a aquest dijous

The Shopping night Barcelona està a punt per alçar el teló i començar la seva sisena edició en què la temàtica principal girarà entorn a l'obra de William Shakespeare.

Aquest dijous i com cada any les botigues obriran en horari extraordinari des de les vuit de la vesprada a la una de la matinada, amb l'objectiu d i dinamitzar àmbits com la gastronomia, la moda, l'art, la cultura o el lifestyle de la zona del Passeig de Gràcia.

Aquest any s'ha escollit la figura de William Shakespeare com a símbol i referència amb motiu de l'imminent 400 aniversari de la seva mort.

Aquesta és una xifra que no fa sinó exalçar la llegendària producció del dramaturg anglès, que tot i l'avanç dels segles segueix sent un punt de trobada o de la literatura internacional.

En diverses botigues del Passeig de Gràcia actrius i actors contractats per la Shopping Night oferiran recitals de l'obra shakesperiana.

D'acord amb la temàtica, el lema per a aquesta sisena edició de The Shopping Night Barcelona serà "to shop or not to shop", en relació a la famosa frase de la tragèdia Hamlet, príncep de Dinamarca.

L'organització de l'esdeveniment, que compta amb la col·laboració institucional de l'Associació Amics del Passeig de Gràcia i de la regidoria del districte de l'Eixample, ha proposat també espais gastronòmics, culturals i de lleure .

En diferents punts d'aquesta via barcelonina cuiners cinc estrelles com Carlos Abellán o Carme Ruscalleda entre d'altres oferiran menús degustació als visitants.

També, al Palau Robert, així com en altres recintes d al passeig la cultura i la música es fusionaran per viure una nit única.

Cada any són seixanta mil els barcelonins que surten al carrer per viure les emocions del Shopping Night Barcelona.

El consistori barceloní ha previst un dispositiu de seguretat especial per facilitar el trànsit de veïns que volen divertir-se per unes hores.