Quantcast

Controlat l'incendi en una de les torres d'Azca de Madrid

Un incendi en una de les torres de Azca de Madrid ha desfermat les alarmes a la capital a primera hora del matí, quan s'ha pogut veure una gran columna de fum sortir de l'edifici del centre financer situat al Passeig de la Castellana .

Els bombers s'han desplaçat ràpidament a sufocar el foc, a més d'unitats del Samur i Protecció Civil, pel que han pogut controlar-lo sense problemes i no hi ha hagut cap ferit.

Les flames han començat a la torre de refrigeració de la seu de Saint Gobain , on estaven d'obres. El compte de Twitter d'Emergències Madrid informava d'un petit incendi al número 77 del Passeig de la Castellana que havia generat molt de fum, tant que havia sortit pel terrat. L'edifici es trobava buit en aquests moments, per la qual cosa no ha calgut lamentar ferits. El foc s'ha controlat sobre les 11:30 del matí.