Quantcast

Els 10 millors restaurants sense gluten

-

1
L'app Celicidad acaba de publicar el seu segon rànquing Celicidad de restaurants sense gluten

L'app Celicidad acaba de publicar el seu segon rànquing Celicidad de restaurants sense gluten amb les valoracions i les visites realitzades en els últims mesos pels seus més de 2.400 usuaris registrats en l'app que compta ja amb més de 4.000 descàrregues des del seu naixement en maig de 2015 i més de 1.500 restaurants sense gluten. Segons explica Juan Luis Quirós, un dels responsables de l'app i la web, “els resultats han estat recollits durant els dos últims mesos creuant les valoracions amb les visites als establiments i els 10 destacats són tots restaurants de referència per a celíacs i sensibles al gluten “, ha assenyalat. L'app a través del seu web, www.celicidad.net , publica cada dos mesos el rànquing dels millors establiments sense gluten amb l'objectiu, segons explica Quirós, de “captar i mantenir l'atenció dels restauradors que treballen per als celíacs, perquè els tinguin en compte, perquè s'esforcin per millorar el servei i per descomptat perquè cada vegada siguin més els que ofereixen l'opció de menjar amb tranquil·litat fora de casa “. La celiaquia és una malaltia autoimmune provocada per la intolerància al gluten l'únic tractament és la dieta lliure de gluten de per vida. Quan un celíac o sensible al gluten ingereix gluten seu organisme reacciona provocant diferents símptomes i danyant l'intestí. A la llarga, si no es porta una dieta estricta, les lesions a l'intestí poden ser greus, independentment dels símptomes externs. Es calcula que un 1% de la població és celíaca i entre un 75 i un 80% no estaria encara diagnosticada. La xifra de sensibles al gluten, una patologia relativament moderna i diferent de la celiaquia, es calcula al voltant del 6% de la població espanyola. L'aplicació Celicidad és gratuïta per Android i la podeu descarregar en aquest enllaç . Hi trobareu més de 1.500 restaurants sense gluten a tot el país, i per descomptat dels 10 que apareixen en el seu rànquing. Comencem. 10- La Gossada, Madrid Al centre de Madrid, trobem un petit i acollidor restaurant que fa les delícies dels celíacs i sensibles al gluten que s'acosten a provar una de les seves especialitats: les croquetes. Però a més a La Gossada (C / Colom, 10) tenen un munt d'opcions aptes, pa i cervesa. Tot això amb productes de temporada i cuinat amb tota la cura perquè celíacs i sensibles al gluten puguin menjar amb tranquil·litat.

Atrás