Quantcast

Wismichu, con Risto: “El Rubius es un hipócrita. Se beneficia de la fama para ligar”

El polèmic youtuber Wismichu va passar pel programa de Risto Mejide , ' Al racó ', i va protagonitzar una de les entrevistes més tenses que ha tingut el presentador durant aquesta temporada. El seu nom real és Ismael Prego i és un dels personatges més influents d'Internet, encara que no sol ser del grat de tots.

Mentre que uns critiquen simplement que els YouTubers guanyin molts diners per 'fer el ximple' , a aquest jove li plouen polèmiques molt més enllà d'això. Mejide va ser molt dur amb ell per l'actitud que mostra, o mostrava, en els seus vídeos, titllant-lo de "masclista, racista i xenòfob" .

Wismichu va començar a fer-se famós per criticar temes polèmiques relacionats amb la immigració, els homosexuals o les dones, a qui cridava "putes" , en uns vídeos que no van agradar gens bé a ningú, raó per la qual va haver de canviar el seu to, encara que sempre se'l recordarà fent coses com posar gestos de fàstic quan veia un tampó o passar-se la samarreta de la selecció xilena pel cul. El presentador va atacar durament, però ell es va defensar assegurant que simplement era humor i que es penedia de tot això.

Mentre tots els YouTubers semblen una pinya, Wismichu està molt allunyat del món del Rubius , el més famós d'Espanya, després de criticar en un vídeo que plorés al programa de Risto . "Jo també he plorat i he anat a psicòlegs pels fans. Em va semblar hipòcrita dir que li molesta la fama quan es beneficia d'això per lligar. Jo ho he vist milers de vegades quan érem a les discoteques" , ha sentenciat.

El 'enganxi' entre el presentador i el youtuber no va quedar aquí, i és que Wismichu va criticar que a la televisió hagués "censura" , mentre que Risto li va retreure que ell mateix havia estat qui li havia vetat un tema pel qual preguntar-li.