Quantcast

Trucs per caminar amb talons … A la perfecció!

-

1
A gairebé totes les dones els agraden les talons , i les que es queden fora és perquè no els agu

A gairebé totes les dones els agraden les talons , i les que es queden fora és perquè no els aguanten en els seus peus. I la veritat és que no és fàcil aconseguir que unes sabates de taló quedin a la perfecció , i amb els quals caminar correctament. Per això, et donem una sèrie de consells que has de seguir per aconseguir caminar bé quan portis aquests cops de taló de tant t'agraden. No els temes, perquè si tu vas segura, els teus peus ho aniran encara més. Calçat de qualitat Una de les coses que més hem de tenir en compte a l'hora de triar una sabata és que aquest sigui de qualitat. Amb això no volem dir que ha de ser el més car, ja que no sempre la qualitat va lligada al preu. Però sí ha d'influir, i molt, tant el material de fabricació com la comoditat d'aquest. I és clar, no totes les sabates serveixen per a tots els moments. Per això, una sabata adequat per a cada moment és la millor opció. I el mateix passa amb els talons, no només amb els del dia a dia. Triar un taló adequat et permetrà anar còmoda i perfecta en tot moment. Oblida això que sigui bonics però súper incòmodes, perquè al final sortiràs perdent. Cerca un taló còmode i que s'adeqüi al teu peu. Sembla una ximpleria, però l'acabaràs agraint, perquè si el teu peu està còmode, el teu cos també ho estarà

Atrás