Quantcast

Yihadismo: Detingut a Alemanya per vendre armes als terroristes de París

Els fiscals de la ciutat alemanya de Stuttgart (sud) ha confirmat l'arrest d'un home de 34 anys sota la sospita de tràfic d'armes però no han volgut comentar la informació que podria haver subministrat quatre armes als autors dels atemptats de París . "Puc confirmar que hi ha un home sota custòdia sota la sospita de tràfic d'armes" , ha informat un portaveu del fiscal de l'estat de Baden-Württemberg, precisant que l'arrest es va realitzar el dimarts.

Prèviament, el diari alemany 'Bild' ha informat que l'home presumptament hauria venut quatre armes als terroristes que van matar a 130 persones el 13 de novembre a París. Segons el diari, quatre fusells d'assalt, dues AK-47 fabricats a la Xina i dues Zasatva M70 fabricats a l'antiga Iugoslàvia, van ser venuts en línia per aquest home el 7 de novembre a un comprador de "descendència àrab ".

Des de llavors, quatre correus electrònics trobats en el seu telèfon mòbil indiquen que estava en contacte amb un " àrab a París " , segons 'Bild, el rotatiu alemany.