Quantcast

Guardaespatlles de famosos sorprenentment sexys

-

1
L'habitual és que els guardaespatlles de les 'celebrities' es mantinguin en un segon

L'habitual és que els guardaespatlles de les 'celebrities' es mantinguin en un segon pla. Ells hi són per protegir-les, però en cap cas són notícia … O gairebé! I és que, hi ha alguns famosos els guardaespatlles són tan sorprenentment sexys que és impossible que ens els robin una miqueta de protagonisme cada vegada que apareixen junts. Jennifer Lawrence – Greg Lenz Un d'aquests guardaespatlles que acapara totes les mirades és Greg Lenz. De fet, la seva presència causa tant enrenou que el jove és capaç de robar-li part del protagonisme a la mateixa Jennifer Lawrence. I això que és una de les actrius de moda! Aquest guardaespatlles va començar a treballar amb l'actriu nord-americana a l'estiu, i de seguida va despertar l'admiració entre els seus fans. Després d'unes quantes aparicions públiques amb Lawrence, a les xarxes socials es va guanyar qualificatius com «tio bo» o «monument». Una altra de les coses que ha conquistat als fans de l'actriu és veure a Greg Lenz portant en braços al gosset de Lawrence.

Atrás